Вегетаріанська паста в соусі песто James Cook: Смак Італії в кожній ложці
Відкрийте для себе світ справжньої італійської кухні з нашою вегетаріанською пастою в соусі песто James Cook. Цей чудовий мікс зі стиглих томатів, волоського горіха та тертого пармезану підкорить ваше серце з першого шматочка.
Натуральні інгредієнти та відмінний смак
Наша паста приготована лише з натуральних інгредієнтів, без штучних барвників та підсилювачів смаку. Ми використовуємо відбірні томати, волоські горіхи та сир пармезан, щоб створити неповторний смак, який перенесе вас у сонячну Італію.
Швидке та просте приготування
Паста James Cook неймовірно проста в приготуванні. Просто залийте 200 мл окропу в пакет, перемішайте, закрийте та зачекайте всього 6 хвилин. За цей час паста вбере воду та буде готова до вживання.
Енергетична цінність та харчова цінність
Паста в соусі песто від James Cook не тільки смачна, а й дуже поживна. Вона багата на вуглеводи та білки, що робить її ідеальним вибором для активних людей та спортсменів. Енергетична цінність однієї порції становить 444 Ккал.
Склад та харчова цінність
Склад: яєчна локшина, сир пармезан, волоський горіх, помідор, морква, часник, сіль, чорний мелений перець.
Харчова цінність на 100 г сухого продукту: білки - 12,2 г, жири - 20,37 г, вуглеводи - 53,5 г.
Вага та термін придатності
Вага сухого блюда становить 90 г, а готового блюда - 270 г. Термін придатності пасти становить 12 місяців.
Спробуйте та насолоджуйтесь!
Замовте пасту вегетаріанську в соусі песто James Cook та насолодіться справжнім італійським смаком, не виходячи з дому. Побалуйте себе та своїх близьких цією вишуканою стравою, яка нікого не залишить байдужим.
 
		     
			 
	
















































































































































































































































































 
						 
						 
						 
						 
					 
					 
	             
	 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
	